AH Bonuskaart

Hoe werkt de AH Bonuskaart?

Met de AH Bonuskaart geniet je altijd van voordeel. We verrassen je elke week met onze vertrouwde, landelijke Bonusaanbiedingen en je kan met je kaart zelfscannen in de winkel.

De Bonuskaart kost niets en je kan er bij de servicebalie van elke AH een krijgen, of nog sneller vraag hem online aan. Als je de kaart online aanvraagt, dan krijg je geen fysieke kaart maar een digitale die je terugziet onder 'klantkaarten'. Op bestellingen via ah.nl krijg je nu automatisch korting en in de winkel kan je jouw digitale Bonuskaart laten scannen via de AH App.

Hoe activeer ik mijn AH Bonuskaart?

Haal meer korting uit je Bonuskaart door 'm te activeren!

Activeren doe je via je profielpagina. Krijg je bij het activeren de melding 'Bonuskaart is al in gebruik'? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' en vul het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.

Je kan dit ook via de AH app doen. Voordeel daarvan is, dat je je ook meteen kan aanmelden voor de Mijn Bonus Box. Dat kan namelijk alleen via de app.

Je kan ook je Air Mileskaart koppelen als je je kaart activeert en nog sneller en makkelijker sparen.

Daarnaast kan je in de Nederlandse winkels ook digitaal sparen voor Koopzegels of spaarzegels voor spaarcampagnes op vertoon van je Bonuskaart. Dit moet je dan wel even in de AH app aanzetten.

Ik ben mijn AH Bonuskaart kwijt. Wat nu?

Geen zorgen, je kunt je Bonuskaart altijd hier terugvinden of in de Albert Heijn app. Heb je een nieuwe kaart opgehaald in de winkel? Vergeet dan niet hier je kaartnummer aan te passen, want elk kaartnummer is uniek. Je aankoopgeschiedenis blijft gewoon bewaard.

Krijg je bij het activeren de melding 'Bonuskaart is al in gebruik'? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' en vul het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld. Kom je er niet meer uit welk e-mailadres je ooit hebt opgegeven? Geen zorgen! Maak dan hier een account aan en vraag meteen digitaal je nieuwe bonuskaart aan.
Wil je liever een fysieke kaart? Loop dan even bij onze collega's langs bij onze servicebalies in de winkel.

Praat met AH