AH Nieuwsbrief

Hoe meld ik me aan voor de AH Nieuwsbrief?

Dat doe je door je in te schrijven op ah.nl of via de aanmeldpagina. Schrijf je je alleen in voor de AH Nieuwsbrief, dan ontvang je deze wekelijks in het weekend met alle Bonusaanbiedingen, nieuwtjes en speciale acties.

Hoe meld ik me af voor de AH Nieuwsbrief?

Dat doe je snel en eenvoudig onder aan de mail door te klikken op 'afmelden'. Of ga naar 'berichten en e-mails' op ah.nl en vink uit wat je niet meer wilt ontvangen. In verband met de wet op de privacy mag je dit alleen zelf doen.

Het duurt soms even voordat je wijziging is verwerkt. Misschien krijg je dus nog een mail van ons.

Ik heb de AH Nieuwsbrief niet ontvangen

Controleer dan altijd eerst onderstaande:

  • Is de e-mail niet in je spambox terechtgekomen?

  • Staat het juiste e-mailadres in je profiel? Je kan dit nakijken door in te loggen. Ga na het inloggen naar 'Mijn profiel' en klik op 'Persoonlijke gegevens'.

  • Is er nog genoeg opslagruimte beschikbaar in je mailbox?

Als bovenstaande niet helpt, dan is er waarschijnlijk een tijdelijke storing geweest. Je kunt ervan uitgaan dat je de volgende mailing gewoon weer ontvangt. Heb je de nieuwsbrief al 2 weken of meer niet ontvangen, laat het dan aan onze klantenservice weten.

Wat zijn nepacties?

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail, SMS of WhatsApp die zogenaamd van Albert Heijn zijn en waarin gevraagd wordt naar jouw gegevens. Veel hiervan zijn nep en zijn bedoeld voor SPAM- en phishing doeleinden, of om je te binden aan betaalde diensten. In deze nepacties wordt vaak een waardebon van Albert Heijn ter waarde van 100 euro, 250 euro of 500 euro of soortgelijke bedragen aangeboden. Ook word je soms gevraagd mee te doen aan een online of sms-spel. Ga hier niet op in!

Controleer altijd eerst of het bericht wel van Albert Heijn is. Op onze website vind je meer info.

Praat met AH