AH Bezorgbundel

Wat is de AH Bezorgbundel?


De AH Bezorgbundel is een abonnement waarmee je zo vaak als je maar wilt boodschappen kan laten bezorgen of ophalen bij een Pick Up Point.

  • Je betaalt bij het afsluiten de de bundel eenmalig het hele bedrag. Omgerekend heb je vanaf 11 euro per maand al een bundel te pakken!
  • De AH Bezorgbundel geldt in ons hele bezorggebied.
  • Je betaalt nooit extra bezorg- of ophaalkosten.
  • Let op: De AH Bezorgbundel is alleen voor particulieren en niet voor zakelijke klanten.

Kies voor de AH Bezorgbundel >

Welke soorten bundels zijn er?

Er is een AH Onbeperkt Bezorgbundel en een AH Daldagen Bezorgbundel. De Daldagen Bezorgbundel geldt alleen voor klanten die deze al eerder hebben afgesloten en bij verlenging van deze bundels. Je kan geen nieuwe Daldagen Bezorgbundel meer afsluiten.

Op dit moment kan je kiezen voor de AH Bezorgbundel Onbeperkt met een looptijd van 1 of 12 maanden.

  • Met de AH Bezorgbundel Onbeperkt (omgerekend 11 euro per maand bij een abonnement van 12 maanden) kan je onbeperkt zonder servicekosten laten thuisbezorgen of ophalen vanaf maandag tot en met zaterdag (tijdelijk ook op zondag)

Maak je keuze >

Wat zijn de voordelen van de AH Bezorgbundel?

Met de AH Bezorgbundel bespaar je op je bezorgkosten, profiteer je van de AH Bezorgbundel Bonus en kies je eenvoudig een persoonlijk bezorgmoment.

Besparen op bezorgkosten

Met de AH Bezorgbundel van 1 of 12 maanden kan je zo vaak als je maar wilt boodschappen thuis laten bezorgen of ophalen bij een Pick Up Point. Je betaalt hiervoor een vast laag bedrag, al vanaf 11 euro per maand.


AH Bezorgbundel Bonus

Naast onbeperkte bezorging voor een vast laag bedrag en een persoonlijk bezorgmoment, ontvang je ook extra Bonusaanbiedingen die alleen geldig zijn voor jou als Bezorgbundel klant. Net als normale Bonusaanbiedingen onbeperkt te gebruiken bij je online bestelling of bezoek aan de winkel. Met de Bezorgbundel ben je elke week dus nóg goedkoper uit!


Persoonlijk bezorgmoment

Exclusief voor onze AH Bezorgbundelklanten hebben we het Persoonlijk bezorgmoment. Kies hiervoor via je AH Bezorgbundelpagina en we plannen het moment automatisch voor je in. Ook op drukke momenten staat er voor jou dan altijd een moment klaar!

Hoe kan ik mijn AH Bezorgbundel opzeggen?

Dat kan je zelf doen door in te loggen op je persoonlijke AH Bezorgbundelpagina en op 'opzeggen' te klikken.

Een paar zaken zijn belangrijk om te weten:

  • Heb je de AH Bezorgbundel langer dan twee weken geleden gekocht? Dan geldt de opzegdatum die staat aangegeven op jouw bezorgbundelpagina.
  • Is je bundel al een keer verlengd, dan geldt een opzegtermijn van 1 maand op de dag van opzeggen.
  • Nadat je jouw Bezorgbundel hebt geannuleerd, kan dit niet meer teruggedraaid worden.
  • Zeg je je bundel binnen 2 weken na aankoop op? Dan stopt de bundel meteen en wordt het resterende geldbedrag binnen twee weken teruggestort.

Praat met AH