Garantie

Wat is de garantie op producten die ik bij Albert Heijn koop?


Niet tevreden over een product? Geld terug!

Bij Albert Heijn werken wij hard om altijd de beste en meest verse producten aan te kunnen bieden met de beste service. Mocht je toch een keer een product hebben gekocht dat niet voldoet aan de hoogste kwaliteit, dan lossen wij dat graag met je op. Neem het product mee naar de winkel en wij ruilen het om voor een nieuw artikel. Heb je liever je geld terug? Neem dan ook je kassabon mee.

Heb je het product online besteld? Dan kun je het ook terugbrengen naar één van onze winkels met een online servicepunt.


Uitzonderingen

Voor AH eigen merk non-food artikelen geldt: ruilen kan op vertoon van de kassabon, in de originele onbeschadigde verpakking.

CD's, DVD's, cadeaukaarten of games zonder seal kunnen niet geruild of vergoed worden.

Staatsloten, telefoonkaarten, prepaid opwaardeerkaarten en tickets van attractieparken kunnen niet geruild of vergoed worden.

Let op: voor mobiele telefonie van AH geldt een afwijkende regeling zie hiervoor de website van AH Mobiel.

Onze kwaliteitsgarantie is een eigen extra aangeboden garantie en doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Ik heb een Non Food product online besteld, hoe zit het dan met de garantie?

Heb je jouw product ontvangen via een online bestelling? En het product is bijvoorbeeld defect na een tijdje. Ook dan kan je met je factuur terecht bij onze winkels met een servicepunt. Het oplossen in de winkel is niet alleen een stuk sneller, maar ook veel milieuvriendelijker dan retour sturen!

Lees meer over onze kwaliteitsgarantie op de speciale pagina.

Kwaliteitsgarantie

Ik heb een vraag over de garantie van de Mobion Electra city e-bike, waar kan ik terecht?

Voldoet je fiets na aankoop niet aan je verwachtingen? Neem dan contact op met FSN via service@fsnplus.nl

Na registratie kan je bij klachten over de fiets bellen naar 0570-606939, mailen naar adeweerd@fsnplus.nl of naar svanduren@fsnplus.nl
Je kunt ook het serviceformulier invullen.

Praat met AH