Cadeaukaarten

Hoe werkt de AH Cadeaukaart?

Je kan met de Albert Heijn-cadeaukaart betalen bij al onze winkels en dus ook de Albert Heijn To Go, alleen niet bij je online bestelling. Je checkt het saldo door de kaart te scannen bij de prijsscanner in de winkel. Wanneer je je kaart gebruikt om te betalen, zie je het eventueel resterende saldo ook op je kassabon.

Hoe lang is de AH Cadeaukaart geldig?

Je Albert Heijn-cadeaukaart blijft 3 jaar geldig na activatie, dus je hebt gelukkig wel even de tijd. Je kan het bedrag op de cadeaukaart in 1 keer of in meerdere keren besteden. Het resterende bedrag blijft dus 3 jaar geldig. De datum die achter op de kaart staat is de productiedatum en heeft niets met de geldigheidsduur te maken.

Kan ik de AH Cadeaukaart ruilen of retourneren?

Voor de AH-cadeaukaarten geldt de Onvoorwaardelijke Kwaliteits Garantie (OKG) niet. Dit betekent dat je een cadeaukaart niet kan ruilen of terugbrengen.

Kan ik de AH Cadeaukaart als zakelijke klant bestellen?

Als zakelijke klant kan je online AH Cadeaukaarten bestellen. Dit kunnen fysieke kaarten zijn, maar je kan ook e-cards bestellen. Hoe werkt het bij bestellen van fysieke kaarten? Dat kun je nalezen op de bestelsite. Hoe werkt het bestellen van e-cards? Ook dat kun je lezen op deze pagina.

De fysieke kaarten ontvang je ongeveer binnen 8 werkdagen. Kaarten binnengekregen? Dan moet je alleen de kaarten nog activeren met de activatiecode die je via de mail krijgt. Vul 1 van de kaartnummers die je per post hebt ontvangen in, vul je activatiecode in en klik op ‘Activeer’. Alle cadeaukaarten in je bestelling worden hiermee geactiveerd en kunnen nu worden gebruikt.

Heb je een vraag over je bestelling? Stel hem aan onze klantenservice via een van de contactkanalen.

Kan ik de AH Cadeaukaart als particulier bestellen?

Wil je als particuliere klant online AH cadeaukaarten bestellen? Dat kan gelukkig ook! Je vindt hier de verschillende kaarten.

Welke cadeaukaarten kan ik nog meer kopen?

We hebben een ruim assortiment digitale cadeaukaarten voor je beschikbaar. Of je nou op zoek bent naar Spotify, iTunes, Playstation Store, Netflix, of de vertrouwde boekenbon? Je bestelt ze allemaal supersnel via onze speciale shop.

Praat met AH