Tickets bestellen

Hoe kan je een ticket bestellen?


Er zijn een aantal tickets standaard in onze winkels te koop is, zoals die voor de Efteling. En sommige toegangskaartjes kan je alleen in onze ticketshop kopen. Maar vaak kan het bij allebei.

In de winkel koop je eigenlijk altijd een voucher. Je krijgt dan je kassabon en een bon met je vouchercode. Kijk goed naar de voorwaarden van de actie, waar online en tot wanneer je je voucher kan verzilveren voor een toegangskaartje. Een voucher alleen geeft je geen toegang tot het uitje.

Op onze website koop je of direct een ticket of een voucher. Ook nu is het dus belangrijk dat je kijkt hoe je je uitje koopt. Is het een ticket waarbij je niet hoeft te reserveren, dan kies je het aantal kaartjes dat je wilt hebben, reken je je winkelmandje af en krijg je van ons 2 e-mails. 1 met je bevestiging en 1 met je tickets in de bijlage.

Hoe kan je een ticket betalen?

Online betalen kan via iDeal met een Nederlandse IBAN. Is reserveren nodig voor het uitje, dan koop je online een voucher en krijg je via de e-mail een vouchercode. Deze moet je daarna verzilveren bij de partner waarmee de actie is, bijvoorbeeld Roompot of Flywise.

Kan je een ticket vanuit België kopen?

Woon je in België en wil je naar een uitje in Nederland? In sommige gevallen zijn tickets zowel te koop via ah.nl als ah.be. Deze tickets staan dan ook altijd in de Belgische folder.

Zijn de tickets alleen verkrijgbaar in Nederland? Dan kun je het beste aan vrienden, familie of kennissen in Nederland vragen om de kaartjes voor je te reserveren. Omdat de kaartjes uitsluitend via iDeal betaald kunnen worden kun je ze niet bestellen vanuit België.

Heb je nog een vraag over je ticket?

Als je vragen hebt nadat je je digitale tickets van ons hebt ontvangen en de toegang die het geeft, neem dan contact op met de aanbieder die bij het product staat. Je vindt dit terug onder "Dit product wordt je aangeboden door."

Vragen over reserveringen die je hebt gemaakt kan je altijd stellen bij de organisator, zoals het hotel of restaurant waar je hebt gereserveerd.

Praat met AH