Gezonder leven met de FoodFirst leefstijlcoach app

Je wilt graag gezonder gaan leven. Maar waar begin je en hoe houd je het vol? Dat is nu heel simpel. Met de FoodFirst leefstijlcoach: een handige app die je helpt om stap voor stap nieuwe gezonde doelen te behalen.

Wil je beter gaan eten? Wat meer bewegen? Goed ontspannen en lekkerder slapen? Je kunt het allemaal! In de app vind je tientallen verschillende challenges. Onze experts coachen je met motiverende video’s, leuke oefeningen, handige schema’s, slimme tips en natuurlijk heerlijke recepten.

Zo maken we gezonder leven voor jou leuker, lekkerder en makkelijker.

FoodFirst voordelen

Eten en drinken

Ontdek hoe makkelijk en lekker het kan zijn om gezond te eten, met de hulp van onze voedingsexperts.

Bewegen en sporten

Een actievere leefstijl. Dat gaat je zeker lukken! Onze beweegcoaches staan staat achter je.

Slapen en ontspannen

Beter slapen, meer rust, minder stress. Je kunt er actief mee aan de slag met onze meditatie challenges.

Meest gestelde vragen

Wat is de FoodFirst Leefstijlcoach app en hoe werkt het?

De FoodFirst Leefstijlcoach app is speciaal ontwikkeld om gezonder leven leuker, lekkerder en makkelijker te maken. In de app vind je tientallen challenges die jou op weg helpen naar gezondere gewoontes. Of je nu beter wilt eten, vaker wilt bewegen, meer wilt ontspannen of beter wilt slapen: er is altijd een passende challenge voor jou.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de FoodFirst leefstijlcoach app?

Download gratis de FoodFirst leefstijlcoach app in de app store en log in met je ah.nl inloggegevens. Je kunt daarna gelijk aan de slag met je eerste challenge of je laten inspireren op de ontdek pagina.

Waarom moet ik inloggen in de app met mijn ah.nl inloggegevens?

FoodFirst Leefstijlcoach is onderdeel van AH. Door een account aan te maken en/of in te loggen profiteer je onder andere van de speciale FoodFirst Bonuskortingen en nog vele andere voordelen.

Bekijk alle meest gestelde vragen