Contactloos bezorgen en betalen

We willen het voor onze klanten en medewerkers zo prettig en veilig mogelijk maken om thuis de boodschappen te laten bezorgen. Daarom hanteren we de volgende maatregelen:

Contactloos bezorgen

We vragen je ons te helpen om je bestelling contactloos te kunnen bezorgen. De bezorger brengt je boodschappen daarom tot de voordeur en houdt 1,5 meter afstand, doe jij dat ook?

Contactloos betalen

Je kunt betalen met je smartphone, zodat je geen pincode hoeft in te toetsen op de pinautomaat. Je hebt hiervoor de AH app nodig én een mobiel bankieren app. Het werkt als volgt:

1. Zorg dat je de AH app en je bankieren app op je telefoon hebt geïnstalleerd.

2.Open de AH app en klik op de barcode rechtsboven in het scherm.

3. Je scant de QR code en wordt automatisch doorgeleid naar je mobiel bankieren app.

4. Voilà! Je kan nu betalen.

5. De bezorger ziet direct of de betaling is gelukt.

Bekijk hier de instructievideo

Geen smartphone?

Je kan natuurlijk ook gewoon gebruik blijven maken van pinnen aan de voordeur. De bezorger legt het pinapparaat voor je neer en doet dan een aantal stappen opzij, zodat jij kan betalen.

We hopen op je begrip in deze situatie.

Info over veilig boodschappen doen in de winkel

Opening van twee nieuwe home shop centers

We doen er alles aan doen om jou als klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom hebben we onlangs twee nieuwe home shop centers geopend. In deze centra verzamelen onze collega’s jouw online bestelde boodschappen die door onze bezorgers bij je worden thuisbezorgd.

Boodschappenhulp Rode Kruis

Het Rode Kruis kan in geval van nood helpen met het doen van boodschappen. Wil jij hier gebruik van maken? Neem dan contact op met de Rode Kruis Hulplijn via 070 – 44 55 888 of kijk op www.rodekruis.nl voor meer informatie.

Hoe bezorgt Albert Heijn zo veilig mogelijk? Bekijk de video.
Veilig contactloos betalen met een QR code. Bekijk de video.