AH Excellent voor Pasen 2023

Volgend jaar vind je hier weer onze AH Excellent-producten speciaal voor Pasen. Bekijk ondertussen onze producten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn voor een heerlijk toetje.

Alles voor een compleet Pasen

5x tips voor een prachtig versierde paastak

Net als met de kerstboom kan je natuurlijk helemaal los op de paastak-versiering. Wij geven je vijf originele, inspirerende DIY tips voor in jouw paastak!

Lees 5 tips voor paastak-versiering

Paaseieren versieren

Met deze paastraditie hoeft een leuke en creatieve middag helemaal niet zo moeilijk te zijn. Lees er alles over met ons stappenplan, de beste technieken en handige tips.

Lees alles over paaseieren schilderen
Geknutselde eierdopjes voor Pasen

5 vrolijke paascreaties

Wat is er nu leuker om met Pasen samen de mooiste paascreaties te maken? Zoals leuke paaseihouders, een mandje voor eitjes, eierwarmers of een eiercadeaudoos. Maak van jouw Pasen een feestje!

Ontdek 5 paascreaties

Alles voor Pasen

Maak Pasen dit jaar nog een beetje specialer met ons heerlijke paasassortiment. Van paaseitjes, paasbrood en paastakken, bij ons vind je alles voor een heerlijk Pasen. En het fijne is: je kan alles thuis laten bezorgen. Zo hoef je zelf niet te sjouwen. Handig!

Tips voor Pasen

Want tijdens je paasontbijt, -brunch of -diner wil je niet alleen de lekkerste gerechten op tafel zetten, maar ook je huis mooi aankleden. Het is tenslotte feest! Met dit lijstje zijn de eerste stappen naar een heerlijk Pasen gezet:

Matzes. Het hele jaar door eten we deze krokante crackers graag, maar tijdens het paasontbijt vind je ze op alle tafels terug. Het liefst met boter en suiker, smullen!
Quiche. Een echte topper. Want: makkelijk voor te bereiden en iedereen vindt het lekker. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos.
Eieren. Of het nu om een gekookt eitje, gevulde eieren of een heerlijk klassiek recept als eggs benedict gaat, hiermee maak je de paasbeleving compleet.
Chocolade paaseitjes. Zet ze op tafel tijdens het koffiemoment, het toetje of gewoon altijd: iedereen wordt blij van een chocolade paasei!
Paasbrood. Heerlijk om te serveren bij de paasbrunch. Laat je gasten watertanden bij onze paasstol.
Asperges. Dit witte goud is maar kort verkrijgbaar en verdient sowieso een plaatsje op de paastafel. Heerlijk met ham, ei, botersaus en zalm.
★ Paastakken, -bloemen en andere decoratie. Want Pasen is niet compleet zonder wat mooie aankleding. Breng het voorjaar in huis en maak het gezellig.
Champagne. Want hoe proost je nu feestelijker dan met deze bekende bubbel?