Of je nu een volledig
vegetarisch paasmenu of
veganistisch paasmenu op tafel wil toveren of slechts enkele gerechten, wij helpen je graag met ons diverse assortiment en inspiratie. Zo maak je deze Pasen extra verrassend!
Tips voor flexitariërsEet je af en toe of wat vaker geen vlees, maar heb je geen idee hoe je dat tijdens Pasen kan aanpakken? Wij delen een aantal tips om het je gemakkelijk te maken:
★ Houd het simpel en vervang één gang. Kies bijvoorbeeld voor
bietencarpaccio in plaats van de traditionele rundercarpaccio.
★ Ook je paasborrel heb je in een handomdraai vega gemaakt met
vegetarische snacks als groentebitterballen en vega kipnuggets.
★ Vervang je vleeswaren bij je paasontbijt voor een van onze vele
vleesvervangers voor op brood. Wist je dat je bij Albert Heijn de meeste keuze hebt in vega(n)?
Onze vega(n) favoriete recepten? Dat zijn deze
miniquiches met spinazie, geitenkaas en kruiden. Doet het goed bij de
borrel, maar kan ook geserveerd tijdens de
paasbrunch. En voor de zoetekauwen hebben we deze
lemon-merinque croissant. Een verrassend combinatie van fris, zoet en zuur. Mmm….