Ben jij al aan het aftellen voor kerst?

Kerst valt in 2022 op zondag 25 december en maandag 26 december. We inspireren en helpen je graag om er weer echt iets speciaals van te maken. Benieuwd naar de heerlijke producten en recepten van aankomend jaar? Dat houden we nog even geheim!

Onze mooiste wijnen voor kerst

Op bijzondere momenten drink je een speciale wijn met klasse. Nou is het kiezen van de beste wijn bij het juiste gerecht al een hele kunst. Ook na kerst helpen wij je graag een handje.Ontdek alle kerstwijnen

Meest gestelde vragen

Nee, helaas klopt deze informatie niet meer. We konden de flyer niet meer op tijd aanpassen. Door de strengere coronamaatregelen hebben we het Beter Eten festival uitgesteld. De datum is verzet naar 29 en 30 april 2022.
Lees hier meer daarover.

Het kleinste grootste liefdesverhaal van het jaar

Bekijk de kerstcommercial

Kerstboodschappen en kerstversiering koop je bij Albert Heijn

Kijk je ook zo uit naar kerst en wil je eens goed uitpakken? Maak je kerst speciaal met het feestelijke kerstassortiment bij Albert Heijn. Dit feestelijke assortiment is speciaal en exclusief uitgekozen voor de decembermaand.

Kerstboodschappenlijstje
Stressvrij de kerst door? Maak een handig kerstboodschappenlijstje, zodat je alles in één keer in huis hebt. Zo heb je snel alles in huis voor bijvoorbeeld het kerstontbijt of kersthoofdgerecht. Wij raden je aan om één van deze feestfavorieten in ieder geval op je kerst boodschappenlijstje te zetten:

★ Champignonragout. Voor een gemakkelijk, maar smaakvol voorgerecht. Vaste topper op je kerst boodschappenlijst.

★ De oude vertrouwde kerstkalkoen. Zet de traditie voort.

★ Beef Wellington. Dit mooie stukje vlees met krokante laagje geeft kleur aan de kerst.

★ Biet Wellington. De feestelijke vegetarische variant. Net zo smaakvol en knapperig.

★ Eendenborstfilet. Geschikt voor een heerlijke salade, amuse of als pareltje in het hoofdgerecht.

★ Pureetorentjes. Fijne toevoeging bij ieder gerecht.

Kerstkransjes en kerstkoekjes. Voor de zoetekauwen onder ons.

★ Voor de wijnliefhebber, een fruitige pinot noir of een frisse en droge grüner veltliner. Heerlijk voor aan de kersttafel.

Sloof jij je niet graag uit in de keuken, maar hou je wel van lang tafelen? Dan is een avondje kerstgourmetten of kaasfonduen echt iets voor jou. Gezellig met z'n allen aan tafel genieten van al het lekkers. Net zo speciaal.